Reserveren

‘Vroeg pieken is de nieuwe naborrel’ 

Lieve gasten,

Bij Wijn- en eetbar Most staan de deuren nog steeds wagenwijd open. De wijnwinkel blijft door gaan, net als de mogelijkheid om maaltijden bij ons af te halen. Maar we zetten de deur nog een stukje verder open want naast de inmiddels bekende Wijn- en Eetbar Most voegen we nu ook het terras daaraan toe! We gaan weer schenken, adviseren, bedienen, grappen maken, tappen, koken, verhalen vertellen, vermaken en genieten. Met jullie maar in een iets andere vorm: Le Mini Most. Dat betekent een kleinere wijnkaart en geen zelftapsysteem. We gaan adviseren en wijn aan tafel uitschenken. En we hebben een borrelkaart. Uiteraard met bitterballen. Hoef je ook niet de zon uit. Lekker toch?

Wil je ons live bezoeken en in de zon op ons terras genieten? Gezellig! Om zeker te zijn van een plek kan je bij ons reserveren via mail@wijnbarmost.nl of via telefoonnummer 030-7210814. We zien je graag voor een glas wijn. Kom vroeg want zo kan je de mooiste plekken uitzoeken en optimaal genieten van al het fijns dat we te bieden hebben. Zeker omdat we het terras helaas al om 18:00u moeten sluiten. We werken overigens niet met tijdsslots. Bewuste keuze omdat we niemand op willen jagen. 

Kom niet alleen in het weekend! Iedereen wil natuurlijk het weekend inluiden en vieren. Veel zijn er vrijdag en zaterdag op de been en helaas mogen we maar het terras beperkt invullen. Wil je dat we blijven, drink dan ook op andere dagen een lekker glas bij ons. We proosten graag met jullie op de toekomst en wensen iedereen veel gezondheid toe.

Oja; tot slot toch nog even wat regels.

- Het Most terras is geopend tot 18.00 uur
- De Most terras tafels zijn voor maximaal 2 personen. Meer kan ook, maar dan uit hetzelfde huishouden
- Een gezondheidscheck en een verzoek om te registreren zijn verplicht.
- Ga je naar binnen om te betalen of naar de WC te gaan? Dan vragen we je je mondkapje te dragen

Tot snel, we hebben zin om jullie weer te ontvangen!

Liefs
Tine, David, Daniel, Wouter & Julian