Most bij je thuis!

DANKJEWEL! Wij van Most zijn super blij dat je een maaltijd bij ons hebt besteld! Alle gerechten zijn vers en met veel liefde gemaakt, daarom geven we het mee om nog even opgewarmd te worden; zo is je maaltijd net zo lekker thuis als dat je die bij ons zou komen eten.

Hoe bereid je je maaltijd?

Taart van Le Petit Doruvael kaas uit Montfoort en gefermenteerde wortel. Met tomatencoulis en little gem

Verwarm de oven op 180 graden. Plaats de schaal met de folie er nog omheen in de oven. Na ongeveer 15 minuten is het klaar om gegeten te worden. Haal de tomatencoulis en de little gem uit het bakje en leg het op het bord erbij. Eet smakelijk!

Ratatouille met mozzarella en coulis van basilicum

Verwarm de oven op 180 graden. Plaats de schaal met de folie er nog omheen in de oven. Na ongeveer 15 minuten is het klaar om gegeten te worden. Haal de basilicum coulis uit het bakje en leg het op het bord erbij. Eet smakelijk!

Boeuf bourguignon met rozeval

Zet een pan water op en breng het water aan de kook. Als het water kookt, zet dan het gas of de electra op de laagste stand zodat het water heet blijft maar niet meer kookt. Leg de zak met de bourguignon en de zak met de rozeval in het water en laat het zo'n 12 minuten liggen. Haal de zakken voorzichtig uit het hete water, knip ze open leg ze op het bord. Eet smakelijk!


DE BORRELPLANK: Welke kazen en charcuterie zitten er bij?

Charcuterie
1. Venkel salami
2. Coppa Di Parma
3. Serrano, 8 maanden gerijpt
4. Ribeye
5. Chorizo

Kazen
A. Petit Duruvael. Nederlandse zachte gerijpte kaas van gepasteuriseerde koemelk
B. Langre. Franse gewassenkorstkaas van volle koemelk
C. Oudwijker Toma Cigno. Nederlandse kaas van gepasteuriseerde koemelk. Afgerijpt met witschimmel
D. Ossekop. Nederlandse Camembert van gepasteuriseerde koemelk
E. Bettine Grand Cru. Nederlanse kaas van gepasteuriseerde geitenmelk
F. Jutte Terschellinger. Nederlandse kaas van gepasteuriseerde bio-koemelk en vegetarisch stremsel
G. Romero Rozemarijn. Nederlandse kaas van rauwe koemelk
H. Valdeon Blauw. Spaanse kaas van koe- en geitenmelk
I. Camembert du Normandie. Franse gepasteuriseerde koemelk
J. Bergens Blonde. Nederlandse kaas van gepasteuriseerde koemelk
K. Manchego. Spaanse schapenkaas. 6 maanden gerijpt