Most bij je thuis!

DE BORRELPLANK: Welke kazen en charcuterie zitten er bij?

Charcuterie
1. Salami Gran Napoli
2. Coppa Di Parma
3. Serrano, 8 maanden gerijpt
4. Chorizo

Kazen
A. Shropshire Blue. Blauwschimmel. Schotse gepasteuriseerde koemelkkaas
B. Bettine Grand Cru. Nederlanse kaas van gepasteuriseerde geitenmelk
C. Jutte Terschellinger. Nederlandse kaas van gepasteuriseerde bio-koemelk en vegetarisch stremsel
D. Romero Rozemarijn. Nederlandse kaas van rauwe koemelk
E. Taleggio. Italiaanse koemelk kaas met een gewassen korst
F. Affligem Abdij. Belgische kaas van gepasteuriseerde bio-koemelk
G. Manchego. Spaanse schapenkaas. 6 maanden gerijpt
H. Le Petit Doruvael. Nederlandse boerenkaas van gepasteuriseerde koemelk, gewassen in de roodbacterie
I. Terschellinger kruidenkaas 50+. Nederlandse kaas van gepasteuriseerde bio-koemelk en fenegriekzaad
J. Alphenaer Geitenbrie. Nederlanse kaas van gepasteuriseerde geitenmelk