DANKJEWEL! Wij van Most zijn super blij dat je een maaltijd bij ons hebt besteld! Alle gerechten zijn vers en met veel liefde gemaakt, daarom geven we het mee om nog even opgewarmd te worden; zo is je maaltijd net zo lekker thuis als dat je die bij ons zou komen eten.
Hoe bereid je je maaltijd?
VOOR
Hele camembert gevuld met kruiden en knoflook. Inclusief desembol
Verwarm de oven op 180 graden. Plaats de camembert en de desembol in de oven. Na 12-15 minuten is het klaar om gegeten te worden. Eet smakelijk!
HOOFD
Hachee met hete bliksem
Zet een pan water op het vuur en breng het aan de kook. Zet het vuur laag zodat het water niet meer kookt maar wel heet blijft. Doe voorzichtig de zak met de hachee en de zak met de hete bliksem in de pan. Laat deze zo'n 12 - 15 minuten in het water liggen totdat het volledig opgewarmd is. Haal de zakken voorzichtig uit het water, knip ze open en plaats de inhoud op je bord. Eet smakelijk!
Vegetarische lasagna met courgette, ui en wortel
Verwarm de oven op 180 graden. Plaats de schaal met de folie er nog omheen in de oven. Na 20 minuten is het klaar om gegeten te worden. Eet smakelijk!
Kalfsgehakt bolognese met bechamel
Verwarm de oven op 180 graden. Plaats de schaal met de folie er nog omheen in de oven. Na 20 minuten is het klaar om gegeten te worden. Eet smakelijk!
NIEUW!
Kaasfondue
Verwarm de oven op 180 graden. Plaats de desembol in de oven, deze is na zo'n 15 minuten klaar. Zet een pan op hoog vuur, doe de wijnroux in de pan en breng deze aan de kook. Zet het vuur laag, voeg de kaas erbij en warm het geheel op. Eet smakelijk!
Video instructie:
DE BORRELPLANK: Welke kazen en charcuterie zitten er bij?
Charcuterie
1. Salami Gran Napoli
2. Coppa Di Parma
3. Serrano, 8 maanden gerijpt
4. Ribeye
5. Chorizo
Kazen
A. Petit Duruvael. Nederlandse zachte gerijpte kaas van gepasteuriseerde koemelk
B. Langre. Franse gewassenkorstkaas van volle koemelk
C. Oudwijker Toma Cigno. Nederlandse kaas van gepasteuriseerde koemelk. Afgerijpt met witschimmel
D. Ossekop. Nederlandse Camembert van gepasteuriseerde koemelk
E. Bettine Grand Cru. Nederlanse kaas van gepasteuriseerde geitenmelk
F. Jutte Terschellinger. Nederlandse kaas van gepasteuriseerde bio-koemelk en vegetarisch stremsel
G. Romero Rozemarijn. Nederlandse kaas van rauwe koemelk
H. Valdeon Blauw. Spaanse kaas van koe- en geitenmelk
I. Camembert du Normandie. Franse gepasteuriseerde koemelk
J. Bergens Blonde. Nederlandse kaas van gepasteuriseerde koemelk
K. Manchego. Spaanse schapenkaas. 6 maanden gerijpt
L. Taleggio. Italiaanse koemelk kaas met een gewassen korst
M. Affineurs Chevre. Nederlandse geitenkaas uit Woerden. 4 maanden gerijpt
N. Cailladou Coupe Aux Herbes. Franse, zachte witte kaas van gepasteuriseerde koemelk
O. Grottenkaas 48+. Gewassen rode korstkaas van koemelk uit Belgie en gerijpt in de Limburgse mergelgrotten